با شکن تحریم ها رو بی اثر کن
با شکن تحریم ها رو بی اثر کن
معرفی سایت

با شکن تحریم ها رو بی اثر کن

منتشر شده در

شاید برای شما اومده بخواید از یه سرویس خارجی استفاده کنید و با پیغام عدم دسترسی بخاطر تحریم مواجه شده باشید. اینجاست که شکن خودشو نشون میده تا در حل این مشکل به شما کمک کنه. در این مقاله قصد دارم مختصر کوتاهی درباره سرویس DNS و معرفی این سرویس رو به شما بدم. پس با من همراه باشید. 🙂

هر وقت میخوایم از سایت یا سرویسی استفاده کنیم با مشکل تحریم مواجه میشیم. مخصوصا سایت های بزرگ که نیاز خیلی از ماهاست. اگه به خصوص برنامه نویس و توسعه دهنده باشید برخلاف خیلی از کاربرای معمولی اینو بصورت شدید احساس میکنید.

حالا به برای حل این مشکل دست به فیلترشکن میزنیم اما در بیشتر مواقع کندی سرعت و مسدود شدن فیلترشکن هم کاری رو از پیش نمیبره که نمیبره.

آنچه در این مطلب می خوانید:

بزارید در ابتدای کار بریم صحبت مقدمه ای خودمون رو داشته باشیم.

DNS چیست؟

DNS مخفف Domain Name System یا به فارسی سامانه نام دامنه هست. بطور کلی و خلاصه و قابل فهم برای اینکه بهتر اونو متوجه بشید بزار ساده براتون بگم که قضیه چیه.

فرض کنید شما میخواید به سایت گوگل دسترسی داشته باشید. خوب عمدتا شما باید آدرس سایت گوگل رو بلد باشید که آدرس اون https://www.google.com هست. خوب این یعنی چی؟

یعنی این آدرس از ۴ بخش تشکیل شده :

  • https : نشانگر پروتکل سایته که الان سایتهای امن از https استفاده میکنند. (بعدا درباره ssl توضیح میدم جداگانه)
  • www : عمدتا این قسمت به عنوان زیر دامنه تشخیص داده میشه. ولی در بیشتر سایتا فرقی با نام دامنه نداره.
  • google : که نام دامنه هست.
  • com : پسوند دامنه که عمده سایتای تجاری از این پسوند استفاده میکنند.

قرار نیست درباره دامنه بگیم بلکه درباره DNS میخوایم صحبت کنیم. شما میتونید یا آدرس بالا رو بزنید یا از آدرس زیر برای ورود به گوگل استفاده کنید : 172.217.18.110

شما کدومو ترجیح میدید؟ 😀 مطمئن هستم که بخاطر سپردن Google.com از آدرس IP بالا راحت تره. دقیقا کاره DNS تفسیر کردن اون آدرسه IP هست و به ما کمک میکنه راحت تره به سایته گوگل دسترسی داشته باشیم.

البته این فقط توضیح کلی هست و من پیشنهاد میکنم که حتما برای توضیحات بیشتر DNS رو جستجو کنید تا بیشتر آشنا بشید.

DNS
DNS

VPN یا شبکه مجازی خصوصی

حالا VPN چه ربطی به این مسئله داره؟ عملا ربطی نداره 😀 اما بطور کلی ما VPN که مخفف Virtual Private Network هست رو به اشتباه فیلترشکن میشناسیم در حالی که اصلا اینطور نیست.

زمانی که شما با استفاده از VPN به راحتی میتونید فیلتر و حتی تحریم رو در بعضی از مواقع بشکنید چندتا مشکل بوجود میاد.

مشکل اول: کاهش شدید سرعت اینترنته. میتونید از سایت soft98.ir یک برنامه رو بدون VPN و با VPN دانلود کنید. متوجه میشید که سرعت شما با VPN شدید کاهش پیدا کرده. (در صورتی سرعت شما کاهش شدیدی نمیکنه که سرویس VPN داخلی باشه. این نکته داخل پرانتز رو داشته باشید 🙂 )

مشکل دوم : تمام موارد اینترنتی شما زیر ذره بین قرار میگیره. یعنی اینکه براحتی ارائه دهنده میتونه به اطلاعات شما دسترسی پیدا کنه و شما رو رهگیری کنه. بخاطر همینه گفته میشه که در زمان استفاده از درگاه های پرداخت اینترنت حتما VPN خودتون رو خاموش کنید تا اطلاعاتتون لو نره. 🙂

مشکل سوم : قطع شدن مداوم. روز اول، دوم، سوم و … بالاخره یه روز میبینید دیگه اون VPN کار نمیکنه ویا مسدود شده حالا چیکار باید کرد؟ باید دنبال یه جدیدترش بگردید تا دوباره بتونید از مزایای اون برای کارتون استفاده ببرید.

مشکل چهارم : پولی یا محدود بودن. من که میدونم شما اهل پول دادن نیستید 😀 اما باید در نظر داشته باشید اکثر VPN های خوب پولی هستن و شما لازمه کمی جیبتون رو شل کنید. بعضی از اونا هم محدودیت در استفاده دارن یعنی Trial هستند. بعضی هم محدودیت پهنای باند ماهانه دارن که وقتی حجم صفر میشه دیگه غیر قابل استفاده هستند تا ماهه دیگه.

مشکل پنجم : استفاده دوبرابری از حجم اینترنت. بعد از استفاده از یه VPN حتما ترافیکتون رو چک کنید. بله درسته حجم بجای 1 گیگ احتمالا 2 گیگ کم شده و اینطوری فکر میکنید اون شرکت مخابراتی حجمتون رو خورده و یه آب روش 😀 در حالی که اصلا اینطور نیست بلکه بخاطر استفاده از VPN این مشکل بوجود اومده.

حالا چرا مصرف دوبرابری داره؟ چون یه بار درخواست برای VPN میره و از اون به سرویس دهنده اون خدمات و پس از دریافت خدمات اونو به شما بر میگردونه و علت دوبرابری همینه که شما از طریق یه سرویس دیگه به محتوای مدنظرتون دسترسی دارید.

البته منظور من این نیست که کاملا غیر قابل اعتماد هستند میخوام بگم مشکلاتشون زیاده و شاید این یه گوشه مشکلات از شبکه خصوصی مجازیه.

حالا راهکار ساده تر و شیک تر چیه؟ و حتی باحال تر 😀

شکن

شکن
شکن

اینجاست که عزیزای دل در سرویس شکن اومدن به دادمون رسیدن و تحریم رو به سادگی دور زدن و هر روز هم دارن دور میزنند و ما اول از همه میگیم دستتون درد نکنه خداقوت دلاور 😀

اما شکن برای دور زدن هیچ نیازی به برنامه خاصی نداره و فقط شما با استفاده از ۲ آی‌پی به آدرس های زیر تحریم ها رو دور میزنند:

185.51.200.2
178.22.122.100

تنها کافیه که دو آدرس بالا رو در DNS خودتون تنظیم کنید تا مشکل شما حل بشه. راهنمایی بیشتر داخل سایت شکن موجوده.

شکن چه مزایایی برای ما داره؟

  • فقط سایتای تحریمی رو دور میزنه. سایت های داخلی رو از DNS رد نمیکنه. (پس نگران حجم نباشید)
  • رایگانه! برای استفاده شخصی رایگانه ولی برای تجاری لازمه اشتراک بگیرید.
  • تنظیمش آسونه. بدون دغدغه و نیاز به نصب برنامه خاصی.
  • مناسب کودکان. دیگه لازم نیست نگران ورود بچه ها به سایتای غیرمجاز باشید چرا که سایتای فیلتری رو رفع نمیکنه 🙂

دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه اما شما رسید بهم بگید. 😀

ممنون از وقت ارزشمندتون که قرار دادید و این مقاله رو تا انتها با من دنبال کردید. 🍁

توسط امیرحسین محمدی

طراح و برنامه نویس وب. متولد دی ماه 74 و دارای مدرک مهندسی تکنولوژی نرم افزار کامپیوتر. علاقهمند به وردپرس و یادگیری مطالب مرتبط با وب.

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *