همسان گزینی با همدم
همسان گزینی با همدم
معرفی سایت

همسان گزینی با همدم

منتشر شده در

اگه با دغدغه ازدواج مواجه اید پس لازمه که اپلیکیشن همدم رو به شما معرفی کنم. همدم در حال حاضر تنها اپلیکیشن قانونی و مجاز برای همسریابی است. در این مقاله کوتاه قصد داریم کمی درباره این برنامه توضیحاتی بدم. پس مثله همیشه همراه من باشید. 🙂

حدودا چند وقت پیش بود که از طریق سایت تبیان که متعلق به موسسه ی فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان نور هست با اپلیکیشن همسان گزینی همدم آشنا شدم. 😀

از اونجایی که به شدت به مقوله ازدواج در اون مدت علاقهمند شده بودم بنابراین به سراغ این برنامه بخاطر کنجکاوی زیادم رفتم و این شروع آشنایی من با اپلیکیشن همسریابی همدم بود. در ادامه بیشتر شما رو با این برنامه آشنا میکنم.

همسریابی

در زمینه همسر یابی حتما میدونید که سایت ها و اپلیکیشن های زیادی وجود داره. اما متاسفانه غیرقانونی هستند و از طرفی هم امکان سوء استفاده از کاربر رو دارند.

طی این چندساله تنها راهکار مقابله با همچنین سایت هایی تنها فیلتر اونا بود و خوب شاید وجود همچین خلاء باعث پدید اومدن یه برنامه قانونی بود.

همدم

موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان با پیشینه 12 سال فعالیت در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات و راه اندازی جامع ترین سایت فرهنگی – دینی در ایران ؛ بزرگترین مجموعه سازمان تبلیغات اسلامی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات می‌باشد. سایت تبیان دارای جامعه کاربری وسیع و گسترده ای است که جوانان مجرد در سن ازدواج بخش عظیمی از این جامعه را تشکیل می دهند .

مسئله مهم و خطیر ازدواج جوانان و استفاده از بستر مناسبی که فناوری اطلاعات می تواند در اختیار این امر قرار دهد ؛ موجب گردید که تبیان از همان بدو تشکیل با رویکردی نوین و نگاهی تازه به این امر وارد شود.

تبیان

توضیحاتی که در بالا خوانید نقل قولی از سایت تبیان درباره همدم است.

به عبارت ساده تر قراره با استفاده از اپلیکیشن همدم شما به راحتی و کاملا قانونی فرد موردنظر خودتون رو پیدا و با اون ازدواج کنید. 😀

وجود سایت ها و اپلیکیشن های غیرقانونی یکی از دلایل به وجود آمدن همدم است.

برای استفاده از همدم میتونید به سایت رسمی اون برید که در زیر براتون قرار دادم:

نکات مثبت همدم

مهمترین چیزی که شاید ما بهش اهمیت بدیم مسئله اینه که بدونیم چرا باید همدم رو انتخاب کرد و چه موارد مثبتی در اون وجود داره؟

این اولین سوال در مورد اون خواهد بود.

مورد اول: قانونی بودن. درسته یکی از موارد مهم اینه که در حال حاضر همدم تنها برنامه قانونی و رسمیه دارای مجوز برای همسریابی هست و بنظرم این یه نکته مثبت حساب میشه.

مورد دوم: کاربران احراز هویت شده. یکی از نکات خوبه این برنامه وجود کاربران احراز شدست. کاربران لازمه برای استفاد از خدمات و امکانات اطلاعات خودشون رو در برنامه ثبت و پس از بررسی و تایید امکان استفاده از برنامه رو خواهند داشت.

برخلاف خیلی از سایت های همسریابی که کاربران ویا اطلاعات اونا بصورت غیر واقعی هست.

مورد سوم: وجود مشاوره. داشتن مشاوره برای ازدواج میتونه خیلی خوب باشه. با بررسی اطلاعات شما و همچنین گفتن شرایطتون به مشاوره میتونید در زمینه ازدواج کمی موفق باشید.

مورد چهارم: مجله همدم. به شما کمک میشه تا اطلاعات خودتون رو در مسئله ازدواج بیشتر کنید و خوب شاید بتونه خیلی از مشکلات اکنون شما رو هم حل کنه. اگر هم نیاز دارید بدونید قبل از ازدواج چکار باید کرد و به چه نکاتی توجه کرد میتونید از مجله همدم کمک بگیرید.

موارد مثبت دیگه ای به ذهنم نمیرسه و تنها نکاتی رو در اینجا آوردم که موقع استفاده از همدم با اونها مواجه شدم. اگه نکات مثبت دیگه ای رو شاهدش هستید حتما به من اطلاع بدید تا این مقاله رو بروزرسانی کنم. 🙂

همدم
همدم

نکات منفی همدم

بالاخره هر برنامه ویا سایتی در کنار نکات مثبت، یه سری موارد منفی هم داره که اونا رو هم باید مدنظر داشت.

قصد داشتم در بخش یادداشت های روزانه به نکات مثبت و منفی اشاره کنم اما بنظرم رسید در یه مقاله و در کنار معرفی باشه بهتره.

مورد اول: نداشتن فیلترهای زیادی درباره انتخاب همسر. متاسفانه طبق چیزی که مشاهده کردم فیلترهای کمی برای جستجو داره. مهمترین فیلتر میتونه جستجو براساس شهر باشه که متاسفانه این امکان فعلا وجود نداره و امیدواریم در آینده اضافه بشه.

مورد دوم: یکی از مواردی که در سایت همدم (یا همون تبیان) به اون اشاره شده مسئله رایگان بودنه. شاید با خودتون بگید که چرا یه مورده منفیه؟!

با اینکه در سایت اشاره شده که رایگانه اما اینطور نیست! شما لازمه برای اینکه گزینه های بیشتری در اختیار داشته باشید هزینه بپردازید و گاها ممکنه لازم به پرداخت هزینه بسیار زیاد میشه!

در یکی از سایتهای خبری (تجارت نیوز) خونده بودم که برای راه اندازی همدم و حمایت از اون مبلغی در نظر گرفته شده اما با این وجود بنظر میرسه خوده مسئولین لازم دیدن بازم از کاربر هزینه بگیرند! در ادامه بیشتر توضیح میدم چرا هزینه در حال حاضر غیرمنطقیه.

مورد سوم: پیشنهادات اولیه نامرتبط. متاسفانه پیشنهاداتی که در اولین استفاده قراره داده شده فقط ۵ عدد هست و این موارد هم متاسفانه اصلا با فیلترها همخوانی نداره و هیچکدوم از گزینه ها داخل شهر شما هم نیستند! (البته این تجربه من بوده و چندین نفر دیگر)

مورد چهارم: زمانبر بودن تایید مدارک و پاسخگویی به پشتیبانی. متاسفانه تایید مدارک و ارتباط با پشتیبانی در حال حاضر کمی زمانبر هست.

تایید مدارک برای من حدود ۲ هفته زمان برد. درباره پشتیبانی هم حدود ۱ هفته وقت برد تا پاسخ داده بشه. در گفته هایی اومده که حتی تا چندین ماه پشتیبانی و تایید مدارک زمان برده ویا پاسخ داده نشده که البته صحت یا عدم صحت اونا قابل تایید نیست.

مورد پنجم: غیرقابل ویرایش بودن اطلاعات. متاسفانه شما بعد از ثبت اطلاعات و تایید دیگه امکان ویرایش ندارید و برای اینکار لازمه موارد موردنیاز رو به پشتیبانی بگید که ممکنه برای همین کار کلی زمان لازم باشه سپری کنید.

شاید بگید که عیوب این برنامه خیلی بیشتر از موارد مثبته پس چرا باید همدم رو انتخاب کرد؟ در ادامه به اون اشاره خواهم کرد اما قبل از اون لازمه برخی توضیحات درباره عیوب بالا بدم.

زمانی که شما عضو میشید و مدارک رو ارسال میکنید و سپس مدارکتون تایید میشه شما با ۵ انتخاب مواجه میشید که حداقل ۳ مورد نامرتبطه و ممکنه همخوانی با چیزی که میخواید نداشته باشید.

سعی دارید که گزینه های بیشتری در دسترس شما قرار بگیره اما ناگهان با خرید بسته مواجه میشید که لازمه شما برای مشاهده موارد بیشتر هزینه ای پرداخت کنید که خیلی هم کم نیست!

ناامید میشید و فقط به اون ۵ پیشنهاد اولیه درخواست خودتون رو ارسال میکنید که با یکی از حالات زیر مواجه خواهید شد:

عدم تایید: ممکنه شخص مقابل شما رو رد کنه که تو ۳ یا ۴ مورد از اونا این احتمال وجود داره.

عدم پاسخگویی: ممکنه شخص مقابل جواب درخواست شما رو نده برای مثال من خودم یه هفته منتظر موندم ولی پاسخی از طرف دریافت نکردم و بنابراین اونو جایگزین کردم و شخص جایگزین هم نامرتبط بود و در نهایت درخواستمو رد کرد.

در کل بگم سرعت رد درخواست به یه روز هم نمیرسه 😀 خیالتون راحت سریع رد میشید که متاسفانه این یه عیبه.

عیب دوم هم که بهش اشاره شد بحث هزینه هست. خیلی از کاربران معتقند که باید بجای پرداخت هزینه و رد شدن این اجازه داده بشه در صورت موافقت شخص مقابل هزینه دریافت بشه که بنظر من این میتونه کارآمد باشه اما متاسفانه در حال حاضر بنظر نمیرسه که همدم قصد چنین کاری رو داشته باشه. 😀

جایگزین همدم

متاسفانه در حال حاضر هیچ جایگزینی برای همدم برای معرفی وجود نداره. چرا که همدم تنها گزینه رسمی و قانونیه که میشه با استفاده از اون همسریابی نمود.

در پایان

خیلی از کاربران در نهایت شاید سوالشون این باشه با وجود موارد مثبت و منفی باید همچنان از همدم استفاده کنیم یا خیر؟

من نمیتونم پیشنهاد بدم که بله استفاده کنید و یا خیر استفاده نکنید. به هر حال باتوجه به اینکه نصب و استفاده از این برنامه کاملا رایگانه میتونید بطور موقت از اون استفاده کنید.

اگر مورد رضایتتون بود میتونید استفاده از اون رو ادامه بود در غیراینصورت میتونید از استفاده از اون انصرف بدید. 😀

توضیحات بیشتر درباره همدم داخل سایت رسمی اون موجوده. ممکنه بعد از مدتی مقاله قدیمی بشه و موارد مثبت و منفی تغییر کنه. پس لازمه به سایت رسمی اون که در بالاتر گفته شده مراجعه کنید. 🌷

پیشنهادات خودتون، مزایا و معایب درباره همدم رو حتما در بخش نظرات برام بنویسید تا در بهبود این مقاله کمکی باشه به کاربرانی که قصد استفاده یا عدم استفاده از اون رو دارند. 🙂

توسط امیرحسین محمدی

طراح و برنامه نویس وب. متولد دی ماه 74 و دارای مدرک مهندسی تکنولوژی نرم افزار کامپیوتر. علاقهمند به وردپرس و یادگیری مطالب مرتبط با وب.

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *